JENS TOMASSEN

FREELANCE SEO SPECIALIST

Samen zorgen we ervoor dat jouw website online beter wordt gevonden door in te zetten op een slimme zoekmachine strategie.

jens-tomassen-tmsn-seo-specialist

SEO Diensten

Nulmeting

Een analyse van de huidige prestaties van organisch als kanaal en waar de eerste optimalisatie kansen liggen om te groeien.

Strategie

Een op maat gemaakte SEO strategie voor jouw organisatie op basis van je huidige prestaties, doelen en mogelijkheden.

Ondersteuning

Ondersteuning bieden en advies geven over je huidige plannen door deze te bekijken vanuit een SEO perspectief.

On-page

Optimalisaties doorvoeren op de website zelf zodat gebruikers vinden waar ze naar zoeken en jouw pagina’s gevonden worden op de zoekwoorden die daarbij horen.

Techniek

De technische kant van je website optimaliseren zodat de gebruiker en Google beter met de site overweg kunnen en deze voldoet aan de SEO eisen.

Linkbuilding

Het vergroten van de autoriteit van jouw domein door het verkrijgen van links van andere websites. Zo werken we actief aan de populariteit van jouw website.

IMG_0773

Over mij

Ik ben een gepassioneerd SEO specialist met 4 jaar werkervaring bij verschillende marketingbureau’s.
 
Toen ik begon met freelance werk, had ik een duidelijk doel voor ogen: bedrijven helpen groeien door hun online zichtbaarheid te verbeteren.
 
Zeker in de snel veranderende digitale wereld, is het goed vindbaar blijven van jouw website van cruciaal belang. En dat is precies waar ik jouw bedrijf bij kan ondersteunen.
 
Contact opnemen? jens@tmsn.nl